SNP traži od nadležnih organa: Potrebna hitna reakcija zbog pretnji porodici predsednika

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska narodna partija najoštrije je osudila pretnju upućenu članovima porodice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i pozvala državne organe da hitno reaguju.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Lider SNP Nenad Popović

- Odgovor države mora biti brz, zakonit i snažan - navela je SNP u saopštenju.

Ta stranka ocenjuje da je mržnja koja se širi u javnosti putem medija i društvenih mreža od strane pojedinih predstavnika opozicionih stranaka protiv izabranog predsednika Srbije dostigla ovom pretnjom vrhunac primitivizma i prešla svaku meru pristojnosti u političkoj borbi u jednom demokratskom društvu.

- Sada kada je Srbiji najpotrebnije nacionalno okupljanje i unutrašnji dogovor kako bi se odbranilo naše Kosovo i druge najvažnije državne i nacionalne interese u uslovima ogromnih pritisaka kojima smo izloženi kao država, pojedini predstavnici opozicije svojim javnim delovanjem doveli su do toga da je stvorena atmosfera u kojoj se otvoreno preti nasiljem i ubistvom članova porodice izabranih predstavnika građana - ukazuje SNP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading