Nove pretnje zbog pisanja Srpskog telegrafa o KRIK-u! Linč je mala kazna za tebe crve ljigavi

Autor: Republika

Vesti

25.07.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritisak na Srpaki telegraf se nastavlja brutalnim pretnjama uredniku našeg lista.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Milan Lađević

Veliki broj pretnji, od poziva na linč, do poziva na ubistvo urednika Srpskog telegrafa, Milana Lađevića nastavlja se izgleda sve dok naš list ne popusti pred pritiscima, što bi naravno obesmislilo naš rad i na šta nikako nećemo pristati.

Pritisak u vidu pretnji počeo je zbog iznošenja istine o metodama "istraživačkog novinarstva" KRIK-a, u kojima reporteri ovog medija progone i spopadaju bliske članove porodica političara na vlasti. Žrtve ovih novinara progonitelja su nemoćne žene sa decom, o čemu je portal Republika.rs već pisao, što možete pročitati OVDE.

-Linč je mala kazna za tebe crve ljigavi  - napisao je anonimni korisnik na Tviteru, preteći na taj način uredniku Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Atmosfera linča i "dugih cevi", koju promovišu lideri SzS i njihove pristalice, a u nedostatku jasne politike i vizije, ohrabruje simpatizere da bez problema prete svima koji imaju drugačije mišljenje i iznose istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading