Vesić: Pretnje Vučićevoj deci posledica atmosfere linča na koji poziva opozicija

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić ocenio je danas, povodom pretnji i različitih uvreda i psovki na račun predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice, da je to posledica atmosfere linča koju stvaraju Dragan Ðilas i ostali.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Vesić

- To je ta lažna elita o kojoj je predsednik Vučić govorio, a kada im kažete da su lažna elita, oni se naljute, a kada prete njegovoj, predsednikovoj, maloletnoj deci, onda je to za njih u redu. Oštro osuđujemo te napade koji su posledica svih laži Dragana Ðilasa - rekao je Vesić.

On je konstatovao da je porodica predsednika Vučića napadnuta po ko zna koji put, a ukazao je da su takođe napadnute i porodice ministra finansija Siniše Malog, te ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića. 

- I to jedna atmosfera linča u kojoj Ðilas očigledno vidi šansu i misli da samo tako u atmosferi maltene građanskog rata može nekako da se dočepa vlasti, a građani ga neće, i gubi svake izbore - rekao je Vesić za Tanjug. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Perica

25.07.2019 14:19

Opozicija nikako ne sme biti uzor narodu sa takvim nedopustivim ponasanjem...

Aco

25.07.2019 14:19

Opozicija stvara ovakvu atmosferu nasilja.

Aleksandar

25.07.2019 14:20

Od njih nista drugo ne mozes ni ocekivati.

sasa

26.07.2019 06:47

@Aleksandar - Porodica je svetinja i mora se zastititi