Reakcije na morbidne pretnje Vučićevoj deci, Lončar: Apelujem na institucije da reaguju! Đurić: Ovo divljanje se mora sprečiti

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.07.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolesne pretnje upućene deci predsednika Aleksandra Vučića su ništa drugo nego rezultat i ogledalo politike Ðilasa, Obradovića, Jeremića i njihovog saveza. Skandaloznu retoriku pristalica opozicije osudili su ministri u Vladi Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Zlatibor Lončar

- Verovao sam da su dotakli dno kada su pozivali da se piša po tuđim grobovima, kada su prostački i kukavicki verbalno nasrtali na decu Aleksandra Vučića, ali očigledno da je za ovakve i ove koji ih podržavaju i dno dna previše. Krajnje je vreme da shvate da se do promene vlasti dolazi isključivo većinskom voljom građana Srbije iskazane na izborima i da će za svaku izgovorenu pretnju i uvredu snositi konsekvence predviđene zakonom.

Foto: twitter.com/aleksandar vucic
Jezive pretnje deci predsednika Vučića

Zato još jednom apelujem na nadležne državne institucije da odreaguju i preduzmu mere u skladu sa svojim nadležnostima, jer ćemo se samo na taj način izboriti za pristojnu Srbiju u kojoj ničija deca neće trpeti uvrede ostrašćenih tajkuna i osvedočenih lopova - istakao je ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar povodom gnusnih i morbidnih poruka koje su putem društvenih mreža danas upućene deci predsednika Republike Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug

ĐURIĆ: Potrebna oštra reakcija da bi se ovakvo divljanje sprečilo

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić pozvao je danas nadležne institucije da utvrde odgovornost u slučaju pretnji deci predsednika Aleksandra Vućića koje, kako navodi, danima sprovode Savez za Srbiju i "njihovi mediji". 

- Potrebna je oštra reakcija da bi se ovakvo divljanje sprečilo - poručio je Đurić u saopštenju koje je dostavljeno medijima, a reč je, kako kaže, o "monstruoznim pretnjama deci predsednika Vučića.

Oni, tvrdi Đurić, bez podrške naroda, nasiljem, ucenama i pretnjama žele da se dokopaju vlasti.

- Građani Srbije sada, nakon višednevne kampanje Saveza za Srbiju i njihovih medija protiv predsednika Srbije i njegovih najbližih mogu da vide šta je rezultat i šta je njihova politika - ogoljeno nasilje, prostakluk i mržnja - navodi Đurić. 

Maliciozne uvrede osudila je i Vladanka Malović, član Predsedništva SNS, koja je u saopštenju, naglasila da, dok se građani Srbije koji žele normalnu, pristojnu i snažnu Srbiju raduju novim investicijama, novim radnim mestima, oporavku i jačanju srpske privrede, pristalice Ðilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza priželjkuju mrtvog Danila i silovanu maloletnu Milicu. 


- Nije im, valjda, dovoljno što su počeli da uhode i bebe, što svakodnevno lažu, vređaju, prete, i vode orkestrirane kampanje u Srbiji i van nje protiv Vučića i svakoga ko ima bilo kakve veze sa predsednikom Srbije, sada, ponovo, crtaju mete na deci i šire jezivu mržnju koja je za osudu svakog pristojnog čoveka - istakla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Aleksandar

25.07.2019 13:17

Svako normalan ovako nesto osudjuje i zgrazava se.

Tresimesi1

25.07.2019 13:18

Sva monstruoznost opozicionih bolesnika svela se na njihov izopačen um da će ovim nešto postići.Samo će navući sve veći gnev na sebe,a onda im Srbija neće biti sigurno mesto za život.

Aleksandar

25.07.2019 13:18

Jednom recju strasno.

Okano

26.07.2019 06:50

@Aleksandar - Sta reci a ne zaplakati