Pacoli lobira za teroristu: Morina uskoro na slobodi?!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.07.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli veruje da će Severna Makedonija uskoro osloboditi bivšeg pripadnika tzv. OVK Tomora Morinu, koji je uhapšen juče na osnovu poternice Srbije.

Bedžet Pacoli

On je ocenio da su nalozi za hapšenje koje izdaje Srbija "bazirani na političkim razlozima", prenela je prištinska Epoka.

- Verujemo se njegovo puštanje i povratak porodici desiti uskoro. Kosovo i Severna Makedonija imaju bliske prijateljske odnose i mi ćemo to pitanje rešiti kao partneri, naveo je Pacoli.

Tomor Morina, bivši pripadnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, koji je učestvovao u borbama u kosovskoj oblasti Dukađini uhapšen je juče u Severnoj Makedoniji.

Portparol Tužilaštva za ratne zločine Srbije Vasilije Seratilić rekao je juče Tanjugu da je on osumnjičen za ratni zločin protiv civilnog stanovništa na Kosovu i Metohiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading