Dojčinović preti batinama uredniku Srpskog telegrafa, počela hajka na naš list!

Autor:

Vesti

24.07.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Stevan Dojčinović reagovao na gostovanje glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića, povodom naše jezive priče u kojoj smo otkrili kako Vučićevi protivnici sada udaraju i na bebe, nastavlja se najprimitvnija haranga na naš list koja pokazuje pravo, totalitarno i nasilničko, lice urednika Krika. To nasilje vodi čak do toga da je prećeno i smrću uredniku Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Milan Lađević

Podsetimo da je juče Dojčinović samo pomenuo u svom tvitu o čemu je Lađević pričao, nakon toga su krenuli komentari najprimitivnije sadržine. Pristojni ljudi na primitivizam i ne obraćaju pažnju, ali u jednom trenutku bilo je poziva na ubistvo. 

Foto: twitter.com

Naravno, u oči upada to da se Dojčinović ponaša kao potpuno nevin u svemu ovome. Sve deluje tako da neko sa strane upućuje ove pretnje sa kojima gore pomenuti "gospodin", ako ga možemo nazvati gospodinom, nema veze.

Međutim, na jednom drugom mestu, na tvitu Luke Božovića koji direktno preti batinama Milanu Lađeviću, dolazi do raspleta.

S obzirom na to da je Dojčinović retvitao ovaj sadržaj koji sadrži pretnje batinama, jasno se otkriva kakav je on zapravo. A zapravo, Dojčinović je samo pritajeni naslnik koji rado podržava, a možda bi i da deli batine, neistomišljenicima. S obzirom na to da dotični obavlja funkciju urednika Krika, ne čudi nas što njihovi izvori uhode, progone i prete.

Foto: twitter.com

 

RepublikaFoto: youtube.com/ gagaron1
Prebijanje Milanovića

Inače, Luka Božović je član partije Žarka Koraća i "ugledni" tviteraš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ika

24.07.2019 09:47

Ovome treba stati na put! nadležne institucije treba da reaguju

ceca

24.07.2019 09:53

Sloboda štampe je zagarantovana u Srbiji.

Stefan Stefan

24.07.2019 09:54

I ti novinari krika sebe nazivaju elitom strašno.