Vučić o snimku koji je objavila Republika.rs: Utvrdićemo ko je pratio bratanicu Siniše Malog

Autor: Republika

Vesti

23.07.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je video snimak koji je ekskluzivno objavila Republika.rs, a na kome se vidi kako saradnik KRIK prati ženu brata Siniše Malog sa šestomesečnom ćerkom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Nadležni će utvrditi ko je na snimku. Neki misle da mogu da se sakriju ako su iz nekih drugih delova bivše Jugoslavije, ali nadležni organi će sve otkriti - kaže Vučić.

Slučaj praćenja supruge brata Siniše Malog i njene bebe, o čemu je Republika.rs prva pisala,  se sada istražuje, dodao je predsednik Srbije.

On je reako  da ne zna da li je to radio novinar Krika ili ne, kako se tumači snimak sa sigurnosnih kamera, ali sigurno da nije MUP.

Navodi da je u tekst Krika upletena čak i njegova porodica, "da je njegov brat seo sa tim čovekom jednom u pomenuti automobil", misleći na brata Siniše Malog.

- Pa, oni su drugovi, kakav je to problem. Zamislite, staršni kriminalci! Da stanete da se nasmejete... Mada tu ima čudnih detalja. Kako su dolazili do podataka o automobilu? - rekao je Vučić.

Govoreći o tvrdnjama lidera opozicije da su praćeni, Vučić je pojasnio da se ta "teorija" pojavila upravo kako bi se "prepokrio" slučaj uhođenja bratanice Siniše Malog i njene majke.

 

Vučić: Pozvaćemo ODIHR da proveri izborne uslove

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će premijerka Ana Brnabić uskoro pozvati Kancelariju za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) OEBS-a da dođe u Srbiju i proveri izborne uslove.

- Mi ćemo da pozovemo ODIHR, koji se bavi izborima, da dođu, pa neka se pet, šest meseci pre izbora bave proverom kako navodno mrtvi glasaju, živi ne glasaju. Neka provere birački spisak da kažu da li mi nešto petljamo i krademo“, istakao je Vučić u Nacionalnom dnevniku TV Pink.

Uveren je, međutim, da će i posle toga neki biti nezadovoljni, pa će reći kako im se ne sviđaju pravila međunarodne zajednice, sve ono što je svet prihvatio kao principe. 

Vučić je rekao da će njegova stranka na izborima predstaviti šta je urađeno, koje je korake od sedam milja pravila Srbija, a da će svaku volju naroda prihvatiti i priznati.

Ukazao je da će na izborima biti ostvarena još veća razlika.

- Kažete da je 42 odsto Zelenskog u Ukrajini velika pobeda, a ovde će da bude 50 odsto, a oni neće imati ni 13 odsto, koliko su imale proruske partije - uveren je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mina

23.07.2019 17:51

Nadlezni ce reagovati i ovakve pretnje se ne smeju dopustiti.

Daca

23.07.2019 17:51

Ovo je uznemiravanje jedne majke sestomesecne bebe koje je nedopustivo.

Luka

23.07.2019 18:36

U politici uvek postoje sukobi i razilaženja mišljenja, ali uplitati članove porodice u isto, a pogotovo decu je za svaku osudu.

Mija

23.07.2019 19:32

Takve stvari su nedopustive i to treba sve do tančina ispitati.