Ćutao sam kada su mene napadali, sada su udarili na moju porodicu: Siniša Mali najstrašnije osudio novinara Krika

Autor: Republika

Vesti

23.07.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarima Krika nije bilo dovoljno što napadaju mene već godinama unazad i izmišljaju mi razne afere, nego su sad prešli i na mog brata, moju bratanicu Unu, i njenu majku.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Siniša Mali, ministar finansija

Ćutao sam kada su mene napadali, ali ne mogu da ćutim sada kada napadaju mog rodjenog brata i njegovu porodicu. Verovatno im je ponestalo ideja pa nemaju šta više da kažu o meni, te su prešli na moje najbliže, koji sad treba da ispaštaju, iako nemaju nikakve veze sa politikom.

Uhođenje i presretanje na ulici majke sa šestomesečnom bebom oni nazivaju istraživačkim novinarstvom... To je stvarno otišlo predaleko. Ja sam već godinama u politici, i naučio sam da trpim njihove besmislene napade, njihova dobacivanja, njihova praćenja, njihovo čekanje svakog jutra na poslu u Skupštini grada...

Trpeo sam i napade oko nepostojećih stanova, za koje se naravno na kraju ispostavilo da su lažni. Ali porodica mog brata to ne može i ne treba da trpi.

Samo se pitam šta je sledeće? Koliko daleko planiraju da idu? Očigledno smatraju da su im u političkoj borbi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sva sredstva dozvoljena.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Milos

23.07.2019 10:11

Ovo je zaista strasno, dirati neciju porodicu jos udarati na decu je zaista za svaku osudu.

aca

23.07.2019 10:13

Jako je ružno ovo što se radi, niko ne sme napadati porodice i političara i javnih ličnosti.

Sasa

23.07.2019 10:21

Izgleda da nemaju granice, spremni su na sve.

jana

23.07.2019 10:22

Sramota za novinara Krika!