Spasić: Poslanici koji bojkotuju rad parlamenta da se odreknu poslaničkih plata

Autor: Republika

Vesti

23.07.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost poziva narodne poslanike koji bojkotuju rad Narodne skupštine da se odreknu plata, paušala, naknada za odvojen život, putnih troškova i svih ostalih finansijskih prinadležnosti jer jednostavno - ne rade.

RepublikaFoto: Public
Mario Spasić

- Narodni poslanici koji po direktivi Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića bojkotuju rad Narodne skupštine, momentalno neka prestanu da uzimaju pare za nerad i neka se napokon odreknu plata, paušala, naknada za odvojen žiblvot, putnih troškova i svih ostalih prinadležnosti jer jednostavno - ne rade i ne mogu zarađivati. U svakoj firmi ili kompaniji, ako radnik ne radi, ne prima platu i sasvim je jasno da pojedini nesavesni narodni poslanici ne bi da rade, ali bi da primaju pare, što je nemoralno i u najmanju ruku bedno. Ako se ovi narodni poslanici ne odreknu nezarađenih para, biračima šalju jasnu poruku da im je pun džep važniji od građana i jasno je kako će proći na sledećim izborima - izjavio je Mario Spasić, generalni sekretar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Mina

23.07.2019 08:21

Bojkotuju a plate primaju

Nebojsa

23.07.2019 08:22

Da vidimo to postenje na delu... A ne ovo moralisanje, a ovamo za nerad se uzima novac...

Kristina

23.07.2019 08:22

Jadna je ova opozicija

Biola

23.07.2019 08:29

Ne može se primati plata za nerad