Srpska lista: Vučićeve reči daju veru i snagu

Autor: Informer, Republika

Vesti

20.07.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je da je sa srpskm narodom na KiM svesna pretnji i pojačanih pritisaka na Srbe koji će uslediti.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net

- Spremni smo na još jaču borbu za opstanak i ostanak na svojim vekovnim ognjištima", poručila je Srpska lista.

Jasno je da najnoviji politički potezi Prištine imaju za cilj homogenizaciju albanskih političkih partija, što po pravilu znači još veći pritisak na Srbe na KiM i njihove legitimne predstavnike, u cilju urušavanja jedinstva i iseljavanja našeg naroda, navodi se u saopštenju.

Predstojeće takmičenje u našoj južnoj pokrajini, zarad sticanja jeftinih političkih poena, biće borba između političkih predstavnika kosmetskih Albanaca ko će pokazati veću mržnju prema Srbima na KiM i Srbiji i na to želimo bez skrivanja i na vreme da upozorimo".

Srpska lista poručuje svima onima u Prištini i međunarodnoj zajednici koji to režiraju da su razumeli sve njihove perfidne političke manipulacije i igre kojima se služe.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- I da neće uspeti da nas slome, pobede i oteraju, jer smo svesni i jedinstva i podrške našeg naroda, države Srbije i predsednika Vučića. Zbog svega navedenog očekujemo još veću i jaču podršku naše države opstanku srpskog naroda na KiM u zaštiti mira i bezbednosti, a Srbe u pokrajini pozivamo na uzdržanost, sabornost i jedinstvo.

Srpska lista navodi da će, bez sumnje, nastaviti da uz neraskidivu i neprekidnu saradnju sa predsednikom i državom Srbijom štiti interese srpskog naroda, a pre svega pravo na mir, opstanak i ostanak na svojim vekovnim ognjištima.

- Današnje reči našeg predsednika Aleksandra Vučića nama na KiM daju veru, snagu i uverenje da ćemo svi zajedno obezbediti bezbednost i prosperitet Srba na KiM - zaključila je Srpska lista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mihajlo

20.07.2019 14:11

Moramo ostati zajedno, istrajni u svojoj nameri i homogeni u svom krajnjem cilju.

Zara

20.07.2019 17:17

Svaka mu je rec na mestu!

Nikola

20.07.2019 19:24

Председник је одговоран човек и жели да грађане упозори на опасност и изазове!