(VIDEO) Vučićeve reči koje odjekuju: Slomili su i jače od mene, ali čuvaću obraz Srbije i neću lagati svoj narod!

Autor:

Vesti

20.07.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije progovorio o pritiscima međunarodne zajednice na našu zemlju i podsetio na tragične događaje iz srpske istorije!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Vučićeve reči odjekuju Srbijom:
- Slomili su i jače od mene, ali čuvaću obraz Srbije i neću lagati svoj narod!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na konferenciji za novinare između ostalog govorio i o potrebu saradnje među narodima Balkana, ali i o pritiscima medjunarodne zajednice kojima je izlozena nasa zemlja. 

Vučić je tokom svog izlaganja istakao ulogu Svetozara Markovića, koji je stradao zbog teznje za ujedinjem balkanskih naroda. Predsednik Srbije istakao je i podsetio da je kralj Aleksandar, koji je bio takođe zagovornik ideja ujedinjenja, bio praktično prva ličnost koju su ubili fasisti, upravo zbog njegove ujediniteljske politike. Ipak, Vučić je istakao da će, bez obzira na otpore i na rizike, nastaviti da zagovara ideju ekonomskog ujedinjenja i saradnje naroda na Balkanu, iako svestan svih rizika kojima je i licno izlozen zbog toga. 

 

 

Takođe, predsednik Srbije u svom izlaganju je istakao da je svestan pritisaka kojima su Srbija i on lično izloženi od strane međunarodne zajednice. Vučić je, komentarišući te pritiske između ostalog rekao:

- Ja sam mali, slomili su i jače od mene. Sigurno će slomiti i mene. Uostalom pominjao sam vam ljude iz srpske istorije... Ali, pre toga, čuvaću obraz Srbije i neću da lazem ni sebe ni svoj narod. A oni svi zajedno, neka rade svoj posao!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
ceca

20.07.2019 11:29

Srbija je izlozena velikim pritiscima.

Andrijana

20.07.2019 11:31

Srbija je uz Vucica.

srbin

20.07.2019 22:31

@Andrijana - Narod podrzava politiku Aleksandra Vucica

ceca

20.07.2019 11:31

Obraz Srbije se mora cuvati.