I bivši portparol OVK Krasnići pozvan u Hag!

Autor: Republika

Vesti

20.07.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši portparol OVK i nekadašnji predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići objavio je danas da je i on dobio poziv da se pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK u Hagu.

RepublikaFoto: youtube.com/Kallxo.com
Jakup Krasnići

On je na Fejsbuku naveo da se oseća "moralno obaveznim" da obavesti javnost da je primio poziv od Specijalizovanih veća Specijalnog suda u Hagu da se pojavi 24. jula, preneli su kosovski mediji.

Dodao je da će se uprkos osporavanju ovog suda, pojaviti pred istražiteljima u bilo kom svojstvu.

Nije prošlo ni sat vremena, a reči Aleksandar Vučića su potvrđene, Krasnići u saopštenju optužuje vrh kosovske vlasti za progon i formiranje suda, što znači da je rat među albanskim političarima već počeo!

Da potsetimo, Krasnići je poznat po izjavama da dijalog Beograda i Prištine mora biti zaustavljen, sporazumi doneti u Briselu poništeni, a svi koji su učestvovali u njihovom donošenju treba da podnesu ostavke zbog štete nanete Kosovu!

- Dijalog je spomenik srama - govorio je Krasnići.

Pored Tačija, Ljimaja i Jakup Krasnićiji je osoba za koju je srpsko tužilaštvo za ratne zločine dosad ukazivalo na moguću umešanost u trgovinu ljudskim organima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading