Zadruge su lek za ozdravljenje srpskog sela

Autor: Tanjug

Vesti

08.09.2017

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarstvo je razvojna šansa Šumadije i samo objedinjeni Šumadinci i njihova porodična gazdinstva su garant sigurnog boljitka, zaključak je jednodnevne radne posete Šumadijskom okrugu ministra bez portfelja zaduženog za regionalni razvoj Milana Krkobabića.

RepublikaFoto: Tanjug
Posetio Šumadijski sajam poljoprivrede: Milan Krkobabić

- Umorile su nas posledice lošeg delanja, hajde da krenemo da otklanjamo uzroke. Zadruge su lek za ozdravljenje srpskog sela - rekao je Krkobabić, koji je posetio 14. Šumadijski sajam poljoprivrede u Kragujevcu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Ministar je nakon sajma obišao i Centar za poljoprivredu "Sobovica" u okolini Kragujevca, kao i gazdinstvo Ivane Srećković, jednu od pet zadrugara stočarske zadruge. 

Okruglom stolu na temu "Razvoj zadrugarstva u Republici Srbiji" prisustvovali su gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, načelnik Šumadijskog upravnog okruga Biljana Ilić Stošić, predsednici opština Šumadijskog upravnog okruga, predsednici zadružnih saveza Srbije i okruga, članovi i direktori zadruga, kao i privrednici tog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading