Rasulo u opoziciji! Trifunović besan na svoje: Čije du*e vi ovde zastupate? Stvarno, jeste li normalni?

Autor:

Vesti

17.07.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su organizatori protesta "1 od 5 miliona" poručili da je bojkot izbora jedina opcija i apelovali da se svi potpisnici Sporazuma s narodom pridržavaju tog dokumenta, jer - u suprotnom - za njih neće biti mesta u okviru subotnjih demonstracija, oglasio se Sergej Trifunović kome nije jasno čiju zadnjicu zastupa opozicija, kada zabranjuje ljudima da izađu na proteste, ukoliko ne budu bojkotovali izbore.

RepublikaFoto: Tanjug
Sergej Trifunović

- Apelujemo da svi govornici, svi ljudi koji su svojim delom i radom doprineli protestima, da nastave priču i podrže bojkot i Sporazum s narodom, to im je obaveza i pravo - rekao je student Martin Bežinarević.

On je na konferenciji za novinare na platou ispred Filozofskog fakulteta podsetio da je Sporazum s narodom potpisalo između 150.000 i 200.000 građana i da su se političari time obavezali da neće izlaziti na izbore ukoliko ne budu fer i pošteni, što je izazvalo burnu reakciju kod Trifunovića.

- Dragi organizatori protesta: vi bejaste građanski protest, jel tako? Optužujete Vučića za polarizaciju, a šta znači ovaj politički proglas? Čije dupe vi ovde zastupate? Stvarno, jeste li normalni? - zapitao se Trifunović

Ostalo je nejasno zbog čega je izlazak na izbore uslovljen izlaskom na demonstracije koje se održavaju u Beogradu svake subote.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Djape ja

17.07.2019 13:02

Pa i narod se pita koga vi zastupate.

Jelena

17.07.2019 13:09

Rasulo opozicije.

Ana

17.07.2019 13:27

Opozicija je u opstem rasulu.

Aleksandar

17.07.2019 13:59

Tajkuni i kriminalci koje su gradjani odavno provalili.