Antić: Nastavljamo da gradimo bolju i napredniju Srbiju

Autor: Republika

Vesti

17.07.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije obeležava 29. godišnjicu svog osnivanja kao jaka, stabilna i prosperitetna politička snaga, posvećena kao i uvek građenju bolje, modernije i jake Srbije, poručio je potpredsednik SPS i ministar u Vladi Srbije Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Antić

Dodaje da su svih ovih godina uspeli da očuvaju i unaprede svoju temeljnu orijentaciju ka boljem i naprednijem životu svih građana, a posebno onih kojima je neophodna podrška zajednice. 

- Ostali smo dosledni idejama savremene evropske levice u zaštiti slabijih, dostupnijem obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti, brizi za omladinu i naše starije, zaštiti životne sredine… Socijalisti su nebrojeno puta pokazali da se čvrsto i dosledno bore za najvažnije državne i nacionalne interese, iskazujući tako veliku odgovornost i zrelost prema zahtevima naše države i naših građana. Nastavićemo istim putem, ohrabreni i odgovorni pred podrškom stotina hiljada naših sugrađana, koji svih ovih 29 godina dele naše ideje i naš napor za stalni napredak Srbije. Svim članovima, simpatizerima i prijateljima Socijalističke partije Srbije iskreno čestitam 29. godišnjicu njenog osnivanja uz obećanje da ćemo i naredne godine i decenije posvetiti svu svoju energiju i znanje građenju još bolje i naprednije Srbije, na ponos svih naših građana - zaključio je Antić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading