Marković: Opozicija deli Srbiju na elitu i običan narod

Autor:

Vesti

16.07.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li postoji opasnost da budu otežane evropske integracije, s obzirom na, kako kaže, narastajuću netoleranciju “agresivne manjine u društvu, koja sve otvorenije osporava pravo na mišljenje i govora svima koji drugačije misle od njih, a posebno predsedniku Aleksandru Vučiću”.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

Marković kaze da jedan deo društva, koji se, ocenjuje, prepoznao u sintagmi "lažna elita", kontinuirano sprovodi hajku protiv onih koji ne dele njihove stavove. 

- Svedoci smo ovih dana jedne takve hajke, koja se vodi protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, zato što je Vučić otišao korak dalje i napisao autorski tekst u kome je analizirao ovaj fenomen koji u Srbiji nije od juče, već postoji decenijama, a to je nastojanje ovih krugova da podele Srpski narod na takozvanu elitu i običan narod - rekao je Marković. 

U toj hajci, kako kaže, prednjače N1, ali ima i "raznih štampanih biltena Saveza za Srbiju, dnevnih i nedeljnih", a najdalje je, dodaje, otišao list "Danas". 

Marković smatra da je očigledno u pitanju duboka mržnja prema Vučiću i spostvenom narodu, koja je, dodaje posledica frustracije i nemoći, jer narod podržava aktuelnog predsednika Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading