Novi, umiveni, atak na Srpsku pravoslavnu crkvu! Đukanović smislio skandaloznu strategiju za uništenje svega srpskog na primorju

Autor:

Vesti

13.07.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS, se oglasio iz Hrama Svetog Đorđa, koji se nalazi u Podgorici, povodom namere Mila Đukanovića da otme sve srpske crkve i pretvori ih u crnogorske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

- Milo Đukanović je osmislio novu prevaru ponudivši tzv. ujedinjenje jedine kanonski priznate Srpske pravoslavne crkve i pseudoreligijske NVO CPC, sa željom da napravi Pravoslavnu crkvu Crne Gore. Tako nešto je svakako nemoguće i krajnje besmisleno, ali to je novi, umiveni, atak na Srpsku pravoslavnu crkvu koja se pokazala kao veoma žilav protivnik - rekao je Vladimir Đukanović.

Dodao je i da se ova prevara ne može progutati, i da je Milov pokušaj da unese nemir u pravoslavni svet. Prema njegovim rečima, Milo želi da bude i patrijarh. 

 - Milu Đukanoviću najviše smeta prefiks - srpska. On bi želeo to da ukine, išao je veoma agresivno, ali je sada spustio loptu, jer je shvatio da ima žilovog protivnika. Ne može ići protiv verujućeg sveta - kaže Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading