Zagorka Dolovac na sastanku sa Katarinom Vendt: Naglašen značaj učešća Srbije u pravosuđu EU

Autor: Republika

Vesti

11.07.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, zajedno sa delegacijom Republičkog javnog tužilaštva, boravi u radnoj poseti Federalnom tužilaštvu Kraljevine Belgije u okviru sporazuma o saradnji ova dva tužilaštva u oblasti borbe protiv organizovanog i drugih teških oblika kriminala.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dolovac sa  Katarinom Vendt

U sklopu službene posete Republički javni tužilac Zagorka Dolovac je prisustvovala i radnom sastanku sa rukovodiocem i predstavnicima Odeljenja za pridruživanje Republike Srbije Evropskoj Uniji u okviru Generalnog direktorata za proširenje, gospođom Katarinom Vendt, kao i sa predstavnicima Generalnog direktorata za pravosuđe Evropske Komisije.

U toku razgovora naglašen je značaj aktivnosti koje Republičko javno tužilaštvo preduzima u okviru akcionih planova u pregovaračkim poglavljima 23 i 24, a posebno aktivnosti koje se tiču učešća javnog tužilaštva naše zemlje u radu mreža za pravosudnu saradnju Evropske Unije kao što su EUROJUST i EJN.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading