Tužilac bi da cenzuriše medije! Stanislav Dukić tužbama pokušava da zaustavi Srpski telegraf

Autor:

Vesti

10.07.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac Stanislav Dukić bi da cenzuriše medije! Dukić, protiv kojeg je podneto više različitih prijava, tužio je Srpski telegraf kako bi zaustavio pisanje o sprezi pojedinih tužioca sa kriminalcima, o čemu je u više navrata govorio biznismen Šemsudin Toković. Ovaj biznismen, koji je, kako kaže, morao da beži iz zemlje jer mu je život bio ugrožen, tvrdi da mu Dukić i dalje preti!

RepublikaFoto: Printskrin
Stanislav Dukić

- Nakon što su pokušali da me ubiju u Novom Pazaru tužioci Stanislav Dukić i Edis Arifović su uništavali dokaze svesno i smišljeno, zbog čega su napadači oslobođeni. Disciplinski tužilac ih je oslobodio krivice, zbog čega sam prinuđen da se obratim i međunarodnom sudu pravde u Strazburu. Dukić je znao da će ga osloboditi. To je lično rekao našem zajedničkom prijatelju i dodao mu da ću ja zapamtiti dobro i njega i Arifovića - kaže Toković za Srpski telegraf.

O slučaju Šemsudina Tokovića svojevremeno je pričao i poznati beogradski advokat Božo Prelević, koji ga je zastupao nakon što su pucali na njega.

Dukiću smeta pisanje našeg lista o prijavama Šemsudina Tokovića podnetim protiv njega zbog sprege s kriminalcima

- To što su radili neki tužioci ja nisam video u svojoj dugogodišnjoj praksi. Nestajali su dokazi, a tužioci napredovali. Neposredni izvršioci su bili uhapšeni, ali nisu ispitani i nisu im uzete parafinske rukavice, već su pušteni odlukom tužilaštva i to sve sa njihovim pasošima BiH. Pušteni su i pre nego što je saslušan oštećeni Toković, koji je mogao da ih identifikuje, a Tokoviću su ti isti tužioci savetovali da se skloni u Nemačku - izjavio je tada Prelević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading