Brnabić: Đilas u panici zbog istrage

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

10.07.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Ðlas je u velikoj panici zbog velike istrage koju je protiv njega najavio ministar policije Nebojša Stefanović i zato sada opozicija osporava Nebojši Stefanovićevu diplomu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

Na pitanje novinara kako reaguje na optužbe koje opozicija pominje kada je reč o diplomi osnovnih studija ministra policije Stefanovića, Branbić kaže da je neverovatno u kakvoj panici je Ðilas i da sada pokušava da skrene pažnju sa istrage.

- Ako vi sada povlačite priču za nesto od pre 15 godina, a bili ste toliko godina na vlasti i sve to vam je bilo u redu i niste podnosili nikakve prijave, nije bilo nikavih problema...I sada, kada je ministar najavio istragu, vi povlačite pitanje diplome - kaže premijerka.

Navodi da to onda mnogo više govori o tome kako se Ðilas oseća povodom te istrage, nego o optužbama koje on sada "baca javnosti u oči da bi skrenuo pažnju sa te istrage".

- Mislim da ćemo narednih dana čuti ko zna šta još samo da bi se skrenula pažnja sa te istrage - navela je Brnabić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Aleksandar

10.07.2019 13:56

Vreme mu istice.

Aleksandar

10.07.2019 13:56

Vreme da odgovara za sve zlopotrebe.

Anita

10.07.2019 14:03

Treba ih sve dovesti na svoje mesto. Oni su imali prilike, unistili su nas, kao drustvo, srozali su ekonomiju. Sada ce da dovode u pitanje necije diplome.

arkhan82

10.07.2019 14:10

I treba da bude u panici, jer vrlo dobro zna da se obogatio na ilegalan nacin.