Palma reagovao na vest o trovanju u jagodinskom Akva parku

Autor:

Vesti

10.07.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su se pojavili medijski naslovi, koji su pisali da se u Akva parku u Jagodini, desilo trovanje dece hlorom iz vode. Povodom ovih medijskih napisa reagovao je i Dragan Marković Palma obraćanjem javnosti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ahmad Abdalah i Dragan Marković Palma

- Očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski Akva park najposećeniji i što je Jagodina postala turistički centar . Odveo sam u Akva park guvernera regije Crvenog mora generala dr Ahmada Abdalaha i šetali Akva parkom u kome je bilo preko 5 500 ljudi iz gotovo svih gradova Srbije. Želeo sam da guverner na direktan način upozna Srbiju i da se vrate prijateljski odnosi Srbije i Egipta kakvi su bili za vreme Nasera i Tita i da Srbija izvozi u Egipat ono što Egipat uvozi iz drugih država, kao i da Egipat podrži Srbiju u svetskim institucijama u kojima je član a u kojima se odlučuje o Srbiji. - Izjavio je Dragan Marković

- Neki mediji su objavili da su se navodno deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom što je najbezočnija laž i otvoreni napad na najposećeniji Akva park u Srbiji. U tom trenutku su se, u istom bazenu, nalazila deca iz još dva plivačka kluba koja nisu imala nikakvih reakcija. Član uprave kluba i roditelj jednog deteta iz tog plivačkog kluba, čija su deca reagovala, i koji je podigao tu lažnu medijsku hajku, je opozicionar iz Ćuprije. - Rekao je Marković.

- Na naš zahtev, u prisustvu policije, urađene su kompletne analize vode i analiza je pokazala da su svi parametri potpuno ispravni. Molim one koji misle da je Srbija samo Beograd da dođu u Jagodinu a ja ću im biti dobar domaćin. Molim vas da pažljivo pogledate ovaj video i biće vam jasno zašto napadaju Jagodinu kao turistički centar Srbije. - Zaključio je u svom obraćanju Dragan marković palma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading