Vuk Jeremić u strahu: Đilas spremio njegove fotke sa "diplomatskih" bahanalija sa prostitutkama u Americi

Autor: kurir.rs/informer.rs

Vesti

10.07.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je u strahu pošto su mu prijatelji iz bezbednosne službe jedne zemlje u regionu javili da mu se sprema velika seks-afera!

RepublikaFoto: Tanjug/Montaža
Đilas i Jeremić

Prema toj dojavi, poznati crnogorski portal objaviće narednih dana kompromitujuće fotografije Vuka Jeremića snimljene na raskalašnim žurkama u SAD dok je Jeremić bio ministar spolinih poslova. Jeremić je, da sve bude gore, ubeđen da iza svega stoji lider SZS, Dragan Đilas, koji na taj način hoće da ga eliminiše iz političkog života.

Obavešteni izvori iz samog vrha NS kažu da je Jeremić preplašen da će, posle transkripta njegovih skandaloznih telefonskih razgovora sa Milanom Roćenom, biti objavljene i fotografije na kojima se nalazi u neprikladnim pozama sa prostitutkama u SAD, piše list Informer.

- Vuk je u ogromnom strahu jer je dobio informacije da će se na crnogorskim portalima uskoro pojaviti i fotografije sa seks-žurki u Americi na kojima je bio poprilično ,"slobodan". Navodno, na jednoj od tih slika Jeremić je čak snimljen i kako učestvuje u perverznim sado-mazo igricama koristeći bičeve... - prenosi  sagovornik. Prema njegovim rečima, Jeremić je ubeđen da iza ove prljave igre stoji Dragan Đilas!

Foto: youtube.com/Vijesti Online
Milan Roćen

- Vuk čvrsto veruje da mu sve pakuje Mlađa Đordević, kum Dragana Đilasa i čovek sa jakim vezama u Crnoj Gori. Đilasova ideja navodno je da eliminiše Jeremića iz srpske politike i preuzme potpunu kontrolu nad opozicijom - objašnjava izvor.

Ni Jeremić ni njegovi saradnici nisu dali nikakav komentar, a na pitanje novinara nije odgovarao ni Đilas. Poslanik SNS Aleksanda Marković kaže da je lider SZS odavno poznat po tome što se nemilosrdno obračunava sa svakim ko mu se zameri.

- Đilas je spreman na sve i to Jeremić ponajbolje zna. Ovde je reč o sukobu oko prevlasti Savezu za Srbiju. Kako se izbori budu približavali, tako će biti sve više "prljavog veša". Ne treba biti naivan, pa misliti da su članovi te koalicije u prijateljskim odnosima. Javna je tajna da se medusobno ne podnose i da ne mogu očima da se vide. Uostalom, ne bi svojevremeno svi oni napuštali DS da su mogli da funkcionišu zajedno. A što se tiče Jeremića, on je poznat po raskalašnom I luksuznom životu, pa ne bi iznenadilo da postoje slike I snimci koji bi ga dodatno kompromitovali - podvlači Marković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
jana

10.07.2019 10:15

Svasta je taj Jeremic radio i bahatio se sa parama naroda.

ceca

10.07.2019 10:17

Bez podrške građana lideri opozicije se okrenuli ka međusobnim uvredama.

ceca

10.07.2019 10:18

Skandali Vuka Jeremića nemaju kraj.

vikica

10.07.2019 10:20

Narod se svega naslušao od opozicije,sada će se i nagledati.