Handanović: Sve ovo što slušamo iz usta opozicije odavno je dotaklo dno dna

Autor: Pink

Vesti

09.07.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog napada lažnih predstavnika opozicije Dragana Đilasa i Boška Obradovića na ministra unutrašnjih poslova dr Nebojšu Stefanovića, a zbog navodnog falsifikovanja dokumenata o završenom fakultetskom obrazovanju oglasio se i director CEBEFA Damir Handanović, koji je žestoko odgovorio na neistinite tvrdnje koje iznose članovi SzS-a.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Damir Handanović

Handanović je rekao za portal Pink.rs da navodni predstavnici opozicije lažu kako bi sakrili svoje prljave poslove i malverzacije.

- Ova grupacija ljudi koja bi nasilnim putem želela da se dokopa vlasti, a protivno volji građana Srbije ne bira sredstva kako bi, po ko zna koji put, obmanula građane Srbije zarad lične koristi i bogaćenja. Ovo je po ko zna koji put da se udara na ministra policije Stefanovića i na njegovo pošteno stečeno zvanje. Podsećam da su oni za napad na ministra policije koristili se i najnižim i najprljavijim neistinama udarajući i na njegovu porodicu. Sve ovo što slušamo iz usta opozicije odavno je dotaklo dno dna – rekao je Handanović.

Handanović navodi i to da se očigledno pojedini predstavnici opozicije plaše procesuiranja zbog svojih kriminalnih dela.

 

 

Inače, Handanović je reagujući na poslednje napade Boška Obradovića na ministra Stefanovića na svom Tviter nalogu napisao da je predsednik Dveri obična baraba i bitanga koja zloupotrebljava srpske svetinje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Lila

09.07.2019 11:21

Cela opozicija je jedno veliko dno dna!

sasa

09.07.2019 11:30

To su sve plnirani i rezirani napadi, sada je na "udaru" ministar Stefanovic, nakon njega neki drugi ministar i clan Vlade.

Maja

09.07.2019 12:03

Ponašanje opozicije je vrhunac skandala.

Djape ja

09.07.2019 12:24

Čega se oni plaše.i od čega ne mogu da pobegnu je Istina o njihovim poslovima koju građani i svi dobro znaju.To ne može da se sakrije.