Stefanović najavio veliku istragu koja će raskrinkati Dragana Đilasa

Autor:

Vesti

07.07.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Nebojša Stefanović je tokom gosotovanja na jutarnjem programu televizije Pink, eksluzivno najavio veliku istragu tužilaštva koja treba da utvrdi malverzacije Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: youtube/ Novo jutro
Nebojša Stefanović

Tokom gostovanja Nebojša Stefanović je rekao da se liderima opozicije ne može verovati jer njih interesuje samo fotelja.

Posebno je licemeran Dragan Đilas koji danas priznaje imovinu u vrednosti od 25 miliona evra, a prema dokumentima do kojih su došli istraživački novinari, njegove firme u Českoj su za sve godine poslovanja zaradile samo 74. 000 evra.

- Pozivam Dragana Đilasa da objasni odakle mu 25 miliona evra imovine koju on lično priznaje? - upitao je Nebojša Stefanović

Nakon postavljenog pitanja, ministar nebojša Stefanović je najavio veliku istragu tužilaštva protiv Dragana Đilasa.

Kako je objasnio, ta istraga se odnosi na kupoprodaju sekundi televizijskih emisija na RTS-u koju su Đilas i njegovi saradnici radili suprotno zakonskim odredbama.

- Ovo će biti velika korupcionška afera koja će objasniti kako je Đilas 'ispumpavao' pare iz sistema - zaključio je na kraju nebojša Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Vanja

07.07.2019 07:59

Cela Srbija je nestrpljiva da čuje kako zaraditi 25 miliona evra bez muke.

kiza

07.07.2019 09:29

@Vanja - Cels Srbija ceka da vidi hoce li neko vise da odgovara za nesto u ovoj drzavi ili se sve svodi samo na prepucavanje!

Bane

07.07.2019 08:00

Svakom lopovluku dodje kraj, tako da će Djilas morati da odgovara za sve malverzacije i kradje državnih para.

Bojana

07.07.2019 08:01

Neka Đilas objasni poreklo svoje imovine. Zakon je isti za sve.