(VIDEO) Iza kulisa prijema kod Kajla Skota: Sergej čačkao zube i pušio, Vuk i Boško se grlili

Autor:

Vesti

04.07.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svečanosti u bašti rezidencije američke ambasade na Dedinju obeležen je 4. jul, Dan nezavisnosti SAD, kojem su prisustvovali gotovo svi - od ministara i premijerke do predstavnika opozicije.

Foto: Srpski telegraf
Sergej čačkao zube i pušio

Ove godine posebnu pažnju privukao je Sergej Trifunović, koji nije mario za osnovna pravila pristojnosti.

- Na prijem je stigao u momentu kada je ambasador držao govor. Odmah se latio hrane, a onda je šetajući među zvanicama prstima čačkao zube i vadio komadiće hrane - pričaju sagovornici Srpskog telegrafa, što se vidi i na fotografijama koje objavljujemo.

Foto: Srpski telegraf

Da bi mu gušt bio potpun, žurno je, gurajući se kroz masu, krenuo na drugi kraj dvorišta američke rezidencije kako bi našao upaljač.

- Upalio je cigaretu, pa je s njom krenuo ka bini da natenane posle obroka, uz cigaretu, odsluša govor domaćina prijema. Ipak, ni tu nije imao mira, pa je izvadio telefon i slikao selfi - pričaju gosti skupa.

Foto: Srpski telegraf
Demokrate bez Lutovca sa Skotom

Lutovac je bio povučen na prijemu, često je stajao sam, očigledno mu se nije družilo ni sa kim

Sve to je s pristojne udaljenosti posmatrao Vuk Jeremić, izbegavajući svaki kontakt sa Trifunović. Jeremić se pak srdačno pozdravio sa Obradovićem, poljupce su razmenile i njihove supruge, a dva bračna para su razmenjivala i komplimente.

Foto: Srpski telegraf
Tekst potpisa

Uprkos brojnim zvanicama, najusamljeniji na ovom skupu bio je Zoran Lutovac, koji je na prijem došao u pratnji bračnog para Obradović, dok su njegove kolege Dragan Šutanovac, Radoslav Milojičić Kena i Aleksandra Jerkov na prijem došli zajedno i dobro raspoloženi.

Foto: Srpski telegraf

Vuk i Boško se grlili

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Nevena

04.07.2019 18:13

Ne znam sta je ovde iznenadjujuce. Predstavnici opozicije se ponasaju onako kako im dolikuje. Nisu dorasli nikakvim vecim skupovima.

Dragan

04.07.2019 19:11

Brukaju Srbiju gde god stignu

Marko Lučić

05.07.2019 04:15

@Dragan - Dragan:Oni to jedino i znaju da rade.

sasa

05.07.2019 05:09

@Dragan - Strasno nemam komentar