Vučićev kabinet: Izmišljotine o formiranju stranke u Crnoj Gori

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.07.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića oštro su demantovali navode u crnogorskim medijima da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke namerava da formira stranku u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- To je puka izmišljotina - rekli su u Kabinetu predsednika Republike Tanjugu, koji je tražio komentar vesti koja se pojavila u crnogorskim medijima.

Da Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori objavili su podgorički mediji, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci.

Mediji spekulišu pozivajući se na sagovornika, da je ideja da Vučić dobije srpsku stranku, koja bi nakon izbora mogla postati deo šširoke vladajuće koalicije.

Dalje se spekuliše o loššim odnosima između čelnika Demokratskog fronta i predsednika Vučića, a potvrdu za to mediji nalaze i u njegovoj izjavi da je spreman da ugosti predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Beogradu, “kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
jelena

04.07.2019 08:45

Naravno da su izmisljotine, kao da to moze biti izvodljivo.

Aca

04.07.2019 08:45

Velike laži od strane Crnogoraca.

Aleksandar

04.07.2019 08:45

Antisrpska propaganda se nastavlja.

sasa

04.07.2019 08:47

Provokacija Crnogoraca.Smesni su