Jeremić naredio da Tadića "okače" po ambasadama i konzulatima

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

06.09.2017

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je bio šef diplomatije, Vuk Jeremić lično naredio da se fotografije Borisa Tadića hitno okače u svim ambasadama i konzulatima! Tadić i Jeremić, međutim, sada su među najglassnijima u izmišljanju afere 'Vučićeve slike'

RepublikaFoto: Tanjug
Licemer: Vuk Jeremić

Kako piše Informer, dopisom od 4. februara 2008. godine, koji je lično potpisao Jeremić, naloženo je "svim DKP hitno treba staviti slike Borisa Tadića".

Jeremić je naredio i da uramljene Tadićeve fotografije moraju biti istaknute na "vidnim mestima".

- Obaveštavamo vas da će svako DKP Republike Srbije blagovremeno dobiti u elektronskoj formi odgovarajuću fotografiju predsednika Srbije. Fotografije treba da budu, na uobičajen način, vidno izložene u kancelariji šefa DKP, adekvatnoj prostoriji koja se koristi za prijem stranaka i ostalim kancelarijama ukoliko to zaposleni žele. Dimenzije fotografija biće dostavljene od strane DIMOP (Direkcija za imovinskopravne poslove), a troškove izrade i uramljivanja fotografija snosi DKP. Za izvršenje instrukcije odgovorni su šefovi DKP - piše u dopisu.

Komentarišući ovu činjenicu, potpredsednik SNS Miloš Vučević ističe da licemerju opozicije nema kraja, ali da se ništa drugo od njih nije ni moglo očekivati.

- To što se opozicija sada na sav glas buni protiv postavljanja slika Aleksandra Vučića kojih nigde i nema okačenih samo je jedan u nizu dokaza njihovog licemerja i bezidejnosti. Biće toga sigurno još, ovo je samo početak... - uveren je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading