(FOTO) BAHATO DO KOSKE! Lečić se parkirao na mestu za invalide!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2019

13:21 >> 13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić posle svojih ispada na pokušajima protesta opozicije, sada je počeo i da se ponaša bahato, pa tako po gradu krši saobračajne propise i to na takav način da direktno ugrožava najosetljivije članove društva!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leka se bahati po gradu

Na fotografijama se jasno vidi da se glumac parkirao na mestu predviđenom za invalide, što je u najmanju ruku nepoštovanje osoba sa invaliditetom, ali i ugrožavanje njihovog ljudskog prava na slobodno kretanje!

Da potsetimo, Branislav Lečić je i ranije pravio saobraćajne prestupe, zbog čega je imao posla sa policijom. Prekoračenje brzine je njegova "uža specijalnost".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nepropisno parkiranje Branislava Lečića

 

 

Bahati vozači se uvek pravdaju kako "nisu uočili" parking mesto za osobe sa invaliditetom, što je sramno

Parking za osobe sa invaliditetom ima jedan deo obeležen za parking za automobil, a drugi deo označen žutim trakama. Osobama sa invaliditetom treba više prostora da izađu iz automobila, da eventualno izvade kolica i zato je to celokupno parking mesto namenjeno za njih. Nesavesni vozači koji ipak, poput Lečića, odluče da stanu na mesto za osobe sa invaliditetom treba da budu sankcionisani.
Parking mesta za osobe sa invaliditetom mogu koristiti samo ona vozila koja na sebi imaju adekvatnu nalepnicu koja se dobija na osnovu priložene zdravstvene dokumentacije kojom se potvrđuje stepen i oblik invaliditeta.

Kako tvrde nadležni, mnogi bahati vozači često tvrde da nisu uočili parking mesto za osobe sa invaliditetom, što je nedovoljno dobar izgovor jer su ova mesta obeležena adekvatno i jednostavno je nemoguće da se tako nešto ne primeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Igor

01.07.2019 13:44

Zar preposteni Leka to da uradi???

sasa

02.07.2019 06:11

@Igor - Sta drugo ocekivati od opozicije?!

Lavica

01.07.2019 13:51

A zar je moglo nešto drugo da se očekuje od njega???? !!!!!

hana

01.07.2019 14:02

Nemaju postovanje ni prema kome.