Održana 3. sednica Sekcije fotografa Privredne komore Srbije

Autor: Republika

Vesti

01.07.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Privrednoj komori Srbije održana 3.sednica Sekcije fotografa PKS. Jedan od prioriteta rada Sektora preduzetništva PKS je formiranje što većeg broja sekcija po delatnostima, s obzirom da znamo da veliki broj preduzetnika u Republici Srbiji posluje u različitim delatnostima.

RepublikaFoto: Republika
Treća sednica Sekcije fotografa PKS

Upravo iz tih razloga je formirana Sekcija fotografa PKS, odlukom Parlamenta preuzetnika PKS kao najvišeg organa odlučivanja kada su preduzetnici u Republici Srbiji u pitanju.

Kroz rad ove Sekcije fotografi imaju mogućnost da pokrenu inicijative za izmenu i dopunu zakonskih rešenja, da daju predloge za unapređenje ambijenta poslovanja kao i da rešavaju sva ostala tekuća pitanja u svom poslovanju.

Neki od problema sa kojima se predstavnici ove delatnosi u Srbiji suočavaju su: nemogućnost fotografisanja građana za lična dokumenta, zakup ugostiteljskih objekata za organizovanje svečanosti  i problemi koji nastaju prilikom realizacije.

Sednici je prisustvovao veliki broj fotografa iz čitave Srbije. Na sednici su razmatrani tekući problemi, ali su predstavljeni i najnoviji trendovi u fotografskoj delatnosti i izvršena je prezentacija ekoloških printera.

U tom smislu prema utvrđenom planu i programu u narednom periodu predstavnici Sekcije će intenzivno raditi na otvaraju fabrike papira u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading