Poslanici JS na Drugom međunarodnom forumu "Razvoj parlamentalizma" u Moskvi

Autor: Republika

Vesti

01.07.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Moskvi se od 30. juna do 3. jula održava Drugi međunarodni forum "Razvoj parlamentalizma" u organizaciji Državne Dume Federalne Skupštine Rusije.

RepublikaFoto: Republika
Marko Đurić sa poslanicima JS

Na forumu učestvuju predstavnici oko 100 država iz čitavog sveta i čak 50 predsednika parlamenta država . Srpski parlament predstavljaće narodni poslanici Jedinstvene Srbije Marija Jevđić i Vojislav Vujić, kao i Marko Đurić, direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju. 

Foto: Republika

Glavne teme foruma su međunarodna bezbednost, odrzivi razvoj, digatilizacija i mediji. Forum je otvorio je predsednik Državne Dume gospodin Vječeslav Volodin. Učesnicima se danas, prvog dana foruma, obratio ministar spoljnih poslova Ruske Federacije, gospodin Sergej Lavrov, dok će se 3. jula, poslednjeg dana foruma, parlamentarcima iz čitavog sveta obratiti predsednik Ruske Federacije gospodin Vladimir Putin.

Foto: Republika

Marija Jevđić, poslanica Jedinstvene Srbije iz Kraljeva uzeće učešće na panelu koji se bavi temom značaja medija u razvoju parlamentarizma, dok će Vojislav Vujić, poslanik Jedinstvene Srbije iz Vrnjačke banje uzeti učešće na panelu koji se bavi temom bezbednosti i parlamentarizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading