Šutanovac odgovorio Dikoviću: Gnjido lažljiva plakao si mi i tražio posao za ćerku i sina

Autor:

Vesti

30.06.2019

12:57 >> 13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, burno je reagovao na intervju koji je dao, general u penziji, Ljubiša Diković, dao za medije. U svojoj reakciji Šutanovac nije krio bes, ogorčenje, a nije ni birao reči, verovatno zato što ga je istina duboko pogodila.

RepublikaFoto: Tanjug/N. Stojanović
Dragan Šutanovac

Na svom tviter nalogu Dragan Šutanovac je na Dikovićev intervju reagovao na primitivan način:

- Nemojte da vas zavaraju tudje suze, dobro procenite da li su prave ili samo da vas privole na nešto. Kad general plače, mislio sam da je čovek a ne gnjida lažljiva, bedna.

 

 

Šutanovčevu reakciju je isprovocirala Dikovićeva izjava u kojoj tvrdi da su u vreme kada je on bio ministar odbrane prodali silnu opremu, milione komada municije svih kalibara, protivtenkovske topove, stotine hiljada pušaka, haubice, hiljade prenosnih PVO sistema...

- Tenkove smo istopili u železari, a u državnom fondu gde je trebalo da se slivaju ta sredstva za takvu reformu vojske novca nije bilo - ispričao je Diković.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: twitter.com/Šutanovac Dragan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Lela

30.06.2019 13:33

Sutanovac je stetocina koja je unistila Vojsku Srbije.....

Mija

30.06.2019 14:48

Sutanovac je najobicniji opozicioni lazov.Jedino sto opozicioni predstavnici znaju jeste da plasiraju lazi.Nije ni cudno sto ih gradjani ne podnose.

Luka

30.06.2019 15:11

Ovaj covek ima ozbiljnih problema.

Miki

30.06.2019 15:58

Sutanovac je bio los ministar odbrane.