Srpska lista: Rada Trajković je počinila delikt protiv Srpskog naroda

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

29.06.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista (SL), najjača stranka kosovskih Srba, osudila je danas intervju za prištinsku Gazeta.blic Rade Trajković, predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova, u kome je kritikovala predsednika Srbije i njegovu politiku.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

-Rada Trajković još jednom je, odlukom da Vidovdan obeleži opanjkavajući predsednika Srbije i državu Srbiju u intervjuu albanskom mediju, pokazala da nema nikakav vrednosni sistem, i da joj Srbija i srpski nacionalni interesi apsolutno ništa ne znače - kaže se u saopštenju SL.

Ta stranka poručuje Radi Trajković da treba da je bude sram - zbog toga što rame za plakanje zbog svojih neostvarenih profiterskih ambicija pronalazi kod onih čija je politika da Srba na Kosovu i Metohiji više nema.

-Vidovdan je dan nacionalne kohezije, trenutak kada srpski narod treba podsećati na postojanje zajedničkog interesa i zajedničkih izazova, i nastojanje da se taj praznik obezvredi bednim egzibicionizmom i rušenjem svake ideje o zajedništvu i solidarnosti srpskog naroda jeste udarac u temelje opstanka Srba, ne samo na Kosovu i Metohiji već svuda gde naš narod živi izložen napadima i pritiscima - ističe Srpska lista.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Rada Trajković je, preuzevši albansku argumentaciju za napade na predsednika Srbije i njegova nastojanja da sanira pogubne posledice pustoši koju su za sobom ostavili ona i njeni današnji koalicioni partneri, počinila delikt protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, zabivši mu nož u leđa u trenutku kada se doslovno bori za preživljavanje i opstanak - kaže se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
MIna

29.06.2019 11:08

Konstatacija Srpske Liste je tacna....

Bb0

29.06.2019 11:08

Stvarno je sramotno napadati vlast i Srbe na najveci praznik Kosovskih Srba.

Bb0

29.06.2019 11:09

Nedopustivo je na Vidovdan,najveci praznik Kosovskih Srba,vredjati i napadati svoj narod.Sramota!

Cx

29.06.2019 11:10

Rada Trajkovic je sramota!