UHAPŠEN NASILNIK: Nisu mu dali da podigne auto bez ovlašćenja, pa pretio da će pobiti Vučića, Vesića i direktora "Parking servisa"

Autor: Pink.rs

Vesti

25.06.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Jovana Jelisavca zbog sumnje da je pretio ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću i direktoru Parking servisa Andriji Čupkoviću.

Foto: Tanjug/D. GOLL/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vučić/Čupković/Vesić

Osumnjičeni je, navodno, nezadovoljan činjenicom da po Zakonu ne može da preuzme automobil koji mu je pauk odneo bez adekvatnog ovlašćenja u korisničkom centru Praking servisa u Takovskoj ulici uputio pretnje predsedniku države, a zatim i prisutnim ljudima iz komunalnog preduzeća, da će baciti bombu i sve pobiti pištoljem.

Uhapšen je na ulazu u upravnu zgradu Parking servisa.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jovan Jelisavac

Jelisavac je ranije evidentiran zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, a izrečene zbog krivičnog dela nasilja u porodici, od strane Osnovnog suda u Čačku, 2016. i 2017. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Graje

25.06.2019 18:28

Naravno da nasilnika trba uhapsiti i kazniti. Ovo je sramota kolika se mržnja razvila u opoziciji da za sve krive Vučića, zbog nemarnosti i tuđe neodgovornosti. Policija je brzo reagovala.

Rista

25.06.2019 19:46

Pretnje ubistvom nisu ni malo naivne, policija je ispravno i pravovremeno reagovala, ovaj covek svakako treba da bude sankcionisan...

Aleksandar

25.06.2019 20:00

Svako treba da odgovara za ovakve i slicne postupke.

Mili

25.06.2019 21:04

Djilasov pulen se ugledao na svoje vodje, pa preti.