Stefanović sa zvaničnicima Erbasa

Autor: Republika

Vesti

25.06.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović sastao se danas u Beogradu sa izvršnim direktorom Sektora za helikoptere kompanije "Erbas" Brunom Evanom i sa potpredsednikom "Erbasa" za Jugoistočnu Evropu Sesarom Sančezom Lopesom.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar Stefanović na sastanku sa zvaničnicima Erbasa

Predstavnici "Erbasa" obavestili su ministra Stefanovića da će dva helikoptera ove firme, u skladu sa ugovorom, biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova u julu ove godine, dok će se isporuka ostalih helikoptera odvijati po ugovorenom planu.

Ministar Stefanović izrazio je veliko zadovoljstvo što će tehnički kapaciteti Helikopterske jedinice MUP-a na ovaj način biti podignuti na još viši nivo, a samim tim i bezbednost svih građana naše zemlje. 

Na sastanku je bilo govora i o daljem unapređenju saradnje sa kompanijom "Erbas", pre svega o obukama koje bi bile organizovane za pilote, kao i o mogućnostima uspostavljanja regionalnog centra za obuku u Republici Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading