Vučić: Zovite me, neko mora da primi udarce...

Autor: Tanjug

Vesti

24.06.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Popove bare, u palilulskom naselju Borča, iskoristili su priliku da se predsedniku Aleksandru Vučiću, koji ih je obišao danas popodne, posle jučerašnjeg nevremena, požale na nedovoljno strpljenja lokalnih funkcionera i odsustvo spremnosti da ih saslušaju i čuju njihove nevolje i probleme.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vučić u Borči

Njemu se, tokom obilaska Borče, obratila žena koja je član SNS-a iz Ovče i koja se požalila da neće funkcioneri da saslušaju građane i da zbog toga građani posle krive za sve predsednika.

Predsednik je na to rekao da pozovu i njega ponekad na sastanke, jer je on spreman da sluša građane.


- Znam o čemu govorite. Najviše me ljuti, jer znam da je mnogo lokalnih funkcionera dozvoljavalo ilegalnu gradnju da stavi koji dinar u džep....Ne mogu svuda da stignem... - rekao je Vučić.

On je ukazao da, ipak, nisu opštinske i gradske vlasti krive što nema kanalizacije:
Foto: Tanjug/D. GOLL

- Za bespravnu gradnju jesu, za kanalizaciju nisu, jer nije bilo para. Ogroman je novac 50 miliona evra, i ne mogu to opština ili grad sami da finansiraju. Zato sam pominjao veliki investicioni zahvat - rekao je on.

Na zahvalnost više građana što je došao u Borču, Vučić je rekao da "mora neko da primi sve udarce"

Isto tako je najavio, pošto se više građana Borče požalilo da neke komšije ne dozvoljavaju čišćenje kanala na njihovom posedu, da će "Srbijavode" doći da očiste sve kanale uz asistenciju policije.

- Šta ja tu mogu kada narod neće da očisti ispred svoje kuće? Ako napravimo kanalizaciju u 90 odsto slučajeva će biti manje podzmenih voda - kazao je Vučić u razgovoru sa građanima.

Na primedbe građana na probleme zbog nevremena, on je uzvratio da razume ljude kojima je, kao njima, voda načinila štetu, ali ne vidi šta država treba da radi u slučaju onih koji se žale da su stajali na autoputu sat vremena zbog jakog pljuska. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Graje

24.06.2019 17:06

Naravno da Vučić nije za sve kriv, ovo je je velika sramota da mora i izgradnju knaliztcaije da rešava. Da uskoro počinje izgradnja nove kanalizacije.

Cane

24.06.2019 17:20

Predsednik je uvek tu za svoj narod i spreman da im pruži pomoć i podršku.

Marija

24.06.2019 17:45

Predsedniku Vucicu nije stalo do politickih poena vec da gradjanima resi probleme i da njima bude bolje.

Ana S

24.06.2019 18:02

Pa naravno predsednik je uvek kriv... A da li je zaista tako???