Šta je zajedničko Cecinom sinu, Teu i Tamari Đurić? Krimos iz "bentlija"!

Autor: S.S.

Vesti

06.09.2017

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka R, vozač "bentlija" kojim je pokušao da preseče kolonu vozila s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, radio je kao obezbeđenje starlete Tamare Đurić i u beogradskom noćnom klubu "Nana". Međutim, spisak poznatih ličnosti sa kojima se on druži je dugačak!

RepublikaFoto: facebook.com
Voli da se slika sa poznatima: Luka R. i Aca Lukas

Luka je od ranije poznat po raznim krivičnim delima, ali i kao prijatelj starlete Tamare Đurić, za koju je radio i kao obezbeđenje.

On na svom Fejsbuk profilu ima nekoliko fotografija sa Đurićevom, koja je široj javnosti postala poznata kada je zbog komplikacija sa silikonima u zadnjici završila u bolnici i umalo izgubila život.

Pored ovog posla, Luka R. je radio i kao obezbeđenje u noćnom klubu "Nana", a bavi se i džudom.

Međutim, na Lukinom profilu mogu se videti i brojne fotografije sa folkerom Acom Lukasom i sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem, ali i sa pevačicom Vendi. Ima i fotografiju sa košarkašem Milošem Teodosićem. Nije poznato da li je ove poznate zamolio za fotkanje ili se zapravo i druži sa njima.

Incident se dogodio na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u subotu u 8.20 časova, kada je na vozilo u kojem se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić naleteo automobil "bentli" španskih registarskih oznaka. Osumnjičeni su ubrzo uhapšeni, a prema krivičnoj prijavi, za volanom luksuznog automobila bio je Luka R, a pored njega su bili i Miloš T. i Stevan D. Svi su odranije poznati policiji po izvršenju različitih krivičnih dela. Skupoceni auto je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading