"Lažna elita kuka kada se na laži odgovori istinom"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.06.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da lažna elita uvek kuka kada se na njihove laži odgovori istinom i da po njima predsednik Srbije Aleksnadar Vučić ne sme da ima svoje mišljenje niti da ga izgovori.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Profesor Radonjić je rekao neistinu, Vučić mu je odgovorio istinom, i odmah peticije i kuknjava - izjavio je Vulin komentarišući otvoreno pismo inicijative "105 od 5 miliona" u kome se osuđuje odgovor predsednika Srbije na izjave profesora Filozofskog fakulteta Ognjena Radonjića.

Vulin ističe da Vučić nije čovek koji ćuti kada napadaju Srbiju, zato napadaju njega, i zato će, kako kaže, elita, koja to jeste samo u svojim glavama, "uvek kukati kada se na njihove laži odgovori istinom".

- Kada neko laže, on laže, tu nije bitna ni titula, ni profesija, samo da li govori istinu. Tako je svuda osim u Srbiji i tako je sa svima osim kada govori Vučić. On ne sme da ima mišljenje niti sme da ga izgovori. Vučić treba da bude vreća u koju se udara bez odgovora - ocenio je Vulin.

Prema njegovim rečima, lažna elita postoji i decenijama niko nije smeo da joj odgovori kada napada svoju zemlju i blati sopstveni narod.

- Elita druge Srbije, kruga dvojke, elita profesora, analitičara, novinara, uzela je sebi za pravo da sudi i tuži i da zabranjuje da joj se odgovori - naveo je Vulin dođaući da oni nisu postali elita izvanrednim rezultatima.

- Njima je dovoljan prijem u zapadnoj ambasadi i spremnost da pljunu Srbiju i napadnu Vučića. Čim pljuju Srbiju postaju elita, bolji od svojih kolega i mnogo vredniji od običnih ljudi koji svakog dana čuvaju i hrane Srbiju - izjavio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading