(VIDEO) PROTEST "JEDAN OD PETORO": Opozicija hitno da menja naziv okupljanja u pokušaju!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotnje popodne rezervisano je za još jedan pokušaj opozicije da organizuje proteste... Ovog puta nije bilo ni kiše, ni vrućine, nikakvih elementarnih nepogoda koje bi bile izgovor za neverovatno slab odziv! Očigledno je da ideje lidera Saveza za Srbiju ne nailaze na podršku naroda jer su im doslovno - svi okrenuli leđa...

Video je nastao u 19 sati što znači da ni sat vremena nije bilo dovoljno da se okupi bar pristojan broj ljudi.

Niko više ne želi da sluša lažna obećanja Đilasa, Obradovića i Jeremića koji su odavno pokazali narodu svoje "kvalitete". Neki su poznati po krađama i malverzacijama, drugi po brojnim nasilničkim ispadima i uvredama, a treći po međunarodnim aferama!

Čini se da narod Srbije takve predstave više ne želi da gleda, posebno ne one sa Lečićem u ulozi pomahnitalog glasnogovornika sa pomalo zastrašujućim cerekanjem.

Izgleda da je narodu dosta takvih "nastupa" i da više ne žele da gledaju komediju zvanu "1 od 5 miliona" koja bi po svemu sudeći trebalo da ponese naziv koji joj više priliči - jedan od petoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Kata

22.06.2019 18:46

Karneval, pokretni cirkus. Srbija nije zasluzila da je sramotite na ovaj nacin. Jadan je taj koji se ponizio da ucestvuje u ovom vasaru.

MilijanaLakić

22.06.2019 18:58

Totalni promašaj,pokazali svu nemoć opozicije i postali još nasilniji, nemaju nikakvu podršku u narodu ovo ne šeta narod nego stranački aktivisti

Jelena

22.06.2019 19:15

Shvatili ljudi da je bolje da dzabe leže nego da dzabe šetaju.

Nina

22.06.2019 19:30

Ludost ne zna za granice, sta drugo reci.