Vučić posle otkazivanja skupa u Parizu: Rekao sam vam, organizatori ne žele da se ponovi berlinski neuspeh

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prština ne želi ništa da učini, a organizatori ranije najavljenog pariskog skupa ne žele da im se ponovi berlinski neuspeh", rekao danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da to samo potvrđuje da je bio u pravu kada je rekao da tog skupa neće biti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Komentaruši otkazivanje skupa u Parizu o KiM, Vučić je rekao da sada i posle zvanične informacije o tome, nije iznenađen.

- Bio sam u pravu, zato što sam razgovarao sa ljudima koji su pripremali sastanak, a znao sam da Albanci ne žele ništa da učine i onda ljudi neće da imaju još jedan neuspeh, ne žele da imaju ponavljanje Berlina - naveo je Vučić.


Samit u Parizu je bio zakazan za 1. juli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Hedona

21.06.2019 17:37

Naravno da ne žele jer niko iz EU nije ubedio Prištinu da ukine takse.

Gospodja Ministarka

21.06.2019 17:39

Albancima sada Pariz nikako nije bio u interesu jer bi morali nešto da povuku ili takse, ili da stupe sa Srbijom u dihalog.

Mija

21.06.2019 18:01

Predsednik Srbije zna da se Srbija nalazi u teskoj poziciji i da mnogi podrzavaju nedogovorno ponasanje albanaca,i ako su navodno protiv taksi koje je Pristina uvela.Srbija i dalje zeli da sacuva mir.

Boban

21.06.2019 18:34

Rusija će pomoći našoj državi na svaki mogući način.