Vučiću ne možete da postavljate ultimatume: Pokret socijalista žestoko odgovorio Crnogorcima

Autor: Tanjug

Vesti

20.06.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista poručio je danas Crnogorskom pokretu da ni oni, niti bilo koja druga crnogorska politička organizacija neće naređivati Aleksandru Vučiću šta treba da radi, a još manje pretiti srpskom narodu i Vučiću lično.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Ako je neko racionalan, odmeren i pristojan, onda je to predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali Vučića ne možete da ucenjujete i postavljate ultimatume, jednostavno, sa predsednikom Srbije se tako ne razgovara - navodi se u saopštenju Pokreta socijalista dostavljenom medijima.

Vučić je, ukazuju, u ovom momentu jedini faktor mira i stabilnosti u regionu i samo zahvaljujući mudroj politici Vučića izbegnuti su brojni sukobi i nesreće. 

- Vučić i Srbija se nikada nisu mešali u unutrašnje odnose Crne Gore, niti to bilo kome iz Srbije pada na pamet. Vučić se nije mešao ni onda kada Crna Gora besramno prekraja granice države Srbije i priznaje nepostojeću državu na teritoriji Srbije - navode iz tog pokreta.

Ističu da je Srbija suverena, vojno neutralna država koja se ne meša u unutrašnja pitanja bilo koje države na svetu, posebno ne Crne Gore, ali ni Vučić ni Srbija neće dozvoliti da se bilo ko meša u unutrašnju politiku Srbije i njene odluke. 


- Aleksandar Vučić kao predsednik Srbije će uvek zaštiti svoju državu, ali i sve Srbe ma gde živeli, neka se niko ne nada da je moguće da se ponove novi Bljesci, Oluje i pogromi Srba, da mogu da se ponove nova maltretiranja i ponižavanja Srba i to svim treba da bude jasno - Srbi će biti zaštićeni - poručili su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Raša

20.06.2019 17:19

Crnogorci nam iz oka ispali,a ovako se ponašaju.

Nikoletka

20.06.2019 17:22

To sto neko ne razlikuje savet od mesanja ili trpanja nosa u posao je njihova stvar.

Aleksandar

20.06.2019 17:28

Dobro su im odgovorili.

Hedona

20.06.2019 18:01

Opozicija nema prava da to radi i da postavlja ultimatume našem predsedniku, otkud im pravo to da rade.