Đilasovoj Vesni odgovara Milo koji proteruje SPC, a smeta joj Vučić koji brani srpstvo i svetinje

Autor: Republika

Vesti

20.06.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavovi Vesne Pešić koje iznosi uvek su privlačili pažnju. Ta pažnja koja je usmerena na nju nije posledica brilijantnosti ideja koje iznosi, već posledica neozbiljnosti i neutemeljenosti.

RepublikaFoto: youtube.com/ Televizija Šabac
Vesna Pešić

Ovog puta je možda napravila i korak više, kada je na društvenoj mreži Twitter "pohvalila" Mila Đukonaovića a kritikovala Aleksandra Vučića. U svom statusu Vesna Pešić je napisala:

"Milo je bre Anštajan i Gandi za Vučica. Čovek u odgovorima ne napravi ni jednu grešku."

 

 

Postavlja se pitanje kakve veze ima Milo sa Anštajnom i Gandijem? Prvi je svetski poznati naučnik, a drugi mirotvorac i humanista. Očigledno je da ovakve paralale koje nemaju veze sa životom govore o tome da je Vesni Pešić, opoziciji i đilasovcima važno samo da "ispljunu" kritiku na račun Aleksandra Vučića iako ona nema nikakvu poentu, ni smisao.

Dok se Aleksandar Vučić svim snagama bori da prištinske svojeglavce Tačija i Haradinaja posadi za sto i postigne kompris, a na drugoj liniji fronta čuva ogromno duhovno i materijalno nasleđe srpstva u Crnoj Gori; dotle Đilasova "šaka jada" bez političke ideje traži priliku da se dodvorava i najvećim protivnicima srpstva ne bi li se nekako dokopali fotelje na vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
srecko

20.06.2019 13:44

Vesna Pesic je osoba koju je pregazilo vreme. Vise intlekta i percepcijske stvarnosti uima u decijim igricama.

Mrsavi

20.06.2019 13:49

Njima sve sto je srpsko ne valja!

Mrsavi

20.06.2019 13:50

Neka zive u Crnoj j. Gori!

Andjela

20.06.2019 14:01

Njima ocigledno smeta sve sto je u vezi sa Srbijom, pa samo pljuju po Vucicu i Srbiji, kao da Djilas govori iz svih njih