Crna Gora na ivici rata sa Srbijom! Naš ambasador pozvan na "raport"

Autor: Sputnjik, Republika

Vesti

20.06.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Srbije Zoran Bingulac pozvan je danas u Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore na razgovor zbog kontinuiranih negativnih izjava srpskih državnih i drugih zvaničnika o unutrašnjim pitanjima naše države, koje su kulminirale izjavom člana Vlade Republike Srbije, ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića, saopšteno je iz MVP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

Tom prilikom, kako se navodi, državni sekretar Ambasade Zoran Janković ocenio je da su izjave ministra u Vladi Republike Srbije zabrinjavajuće i neprimerene, i preneo očekivanje da će se zvanični Beograd ograditi od pomenutih izjava.

Kako se dodaje, ambasador Janković je ocenio neprimerenom intenzivnu i negativnu kampanju koja se neopravdano i bez argumenata vodi u Srbiji, povodom nacrta Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading