Ovako je Dačić čestitao Srpskom telegrafu 1000. izdanje: Vaše vreme tek dolazi!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je važan dan za Srpski telegraf... Pred vama je, ni manje ni više, naše hiljadito izdanje. Svakog dana, sve ovo vreme, trudili smo se da pratimo dešavanja i aktuelnosti iz oblasti politike. Pomno smo pratili sve što naši funkcioneri rade, a ministar spoljnih poslova Ivica Dačić često je bio naš sagovornik u istraživanju mnogobrojnih tema i zato nam je danas poželeo još mnogo uspešnih godina rada.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

- Kada ste u martu slavili treći rođendan, rekao sam vam da vaše vreme tek dolazi. Od tada pa do danas, kada proslavljate 1000. broj, tiraž vam neprestano raste i, kako stvari stoje, nećete se tu zaustaviti. Sve brojnija čitalačka publika najbolja je nagrada za trud koji ulažete kako biste dobili i objavili proverene informacije. Vama lekcije nisu potrebne, dovoljno je da nastavite da radite istim tempom. Kao redovan čitalac Srpskog telegrafa, želim vam srećan ovaj jubilej, a siguran sam da ćemo vas čitati još dugo - rekao je Ivica Dačić u svojoj čestitki. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading