EKSKLUZIVNO! Vučić: Susreta u Parizu neće biti!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom jutru na TV Pink rekao je da samita u Parizu neće biti i da on to može da tvrdi sa 99% sigurnosti.

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Vučić

- Ovo ću vam reći ekskluzivno. Sa 99 posto sigurnosti mogu da kažem da Pariza neće biti! Gotovo sam siguran. Mislim da Albanci nisu spremni da razgovaraju ni o čemu važnom. Pogotovo su hteli da pošalju Nemcima i Francuzima poruku da se ne pitaju oni, i da nisu oni ti koji treba da rešavaju kosovsko pitanje. Ovu poruku su dobro razumeli i Nemci i Frnacuzi i ja ne bih izašao sa ovakvim stavom da to nije izvesno, a mi ćemo svakako predsednika Makrona dočekati kako dolikuje - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Sonja

20.06.2019 07:13

Susreta u Parizu pod takvim okolnostima i ne treba da bude !

obrenka

20.06.2019 07:14

Srbija je oduvek bila za kompromis, saradnju, ukoliko se albanci promene, pristanu na ukidanje taksi, samit ce itekako biti odrzan.

MIlan

20.06.2019 07:19

Ako ga ne bude treba staviti tačku na to da dijalog nikada neće biti moguć...

Kata

20.06.2019 07:20

Nece biti zato sto Albanci nisu spremni na dogovor, ne zele da ispostuju ni jedan sporazum. Samo je Srbiji stalo da se odrzi mir i stabilnost u regionu, oni ocito teze necem drugom.