(VIDEO) POSLE ŽIVOTNE DRAME PONOVO VODI JUTARNJI PROGRAM: Dea Đurđević u "Novom jutru" razgovara sa predsednikom Srbije!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu TV Pink posle teške saobraćajke i povrede, prvi put se pojavila Dea Đurđević! Ona se zahvalila svima koji su se podržavali, a nakon toga su ona i Sarapa ugostili predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Republika

Ona se javno zahvalila predsedniku zbog njegove posete koja nije bila medijski propraćena.

- Valjda je negde prirodna obaveza kada nekoga poznajete da to uradite - rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Republika
Pozdrav predsednika i Dee

- Posebno sam srećan što vidim Deu u ovakvom raspoloženju - dodao je predsednik Srbije.

Vrlo brzo, Dea je preuzela voditeljsku palicu od Sarape i počela da postavlja pitanja predsedniku, prvo se odnosilo na spekulacije o ruskim i američkim specijalcima u Srbiji.

- Za njih je ovaj prostor važan i zanimljiv. A mi moramo da znamo da smo mali i moramo da imamo i sa Rusijom i Amerikom dobre odnose i da pronađemo svoje interese i da čuvamo i branimo svoju zemlju - rekao je Vučić.

- Ovo ću vam reći ekskluzivno. Sa 99 posto sigurnosti mogu da kažem da Pariza neće biti! Gotovo sam siguran. Mislim da Albanci nisu spremni da razgovaraju ni o čemu važnom. Pogotovo su hteli da pošalju Nemcima i Francuzima poruku da se ne pitaju oni, i da nisu oni ti koji treba da rešavaju kosovsko pitanje. Ovu poruku su dobro razumeli i Nemci i Frnacuzi i ja ne bih izašao sa ovakvim stavom da to nije izvesno, a mi ćemo svakako predsednika Makrona dočekati kako dolikuje - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Aleksandar

20.06.2019 06:57

Izasla je kao pobednik.

Vesna

20.06.2019 06:58

Prelepa slike Srbije a početku današnjeg dana. snaga, smelost, hrabrost, ljubav i poštovanje !

tasko

20.06.2019 06:58

Predsednik vrlo ljubazno razgovara predlaze ideje za resavanje pitanje Kosova i Metohije, navodi slucaj Zorana Babica, govori o doceku Emanuela Makrona.

MIlan

20.06.2019 07:10

Dobrodošla. Srećni smo da te gledamo opet na malim ekranima.