SNS posle pobede u Majuru: Građani nagradili rad vlade i predsednika

Autor: Tanjug

Vesti

16.06.2019

21:12 >> 21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na danas održanim izborima za Mesnu zajednicu Majur u Šapcu ubedljivo su pobedili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka. Kako je saopštio GO SNS Šabac, na izbore je izašlo 2.348 građana, od 6.335, a na sva četiri biračka mesta ubedljivo su pobedili kandidati koje je podržala SNS.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Nevažećih listića bilo je 2.122.

Stranke iz Saveza za Srbiju i vladajuća koalicija iz Šapca na čelu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem nastupile su kao GG "Za Majur i narod", na čijem je čelu odbornik vladajuće koalicije iz Majura Dejan Jerinić.

Najbolje plasirani na listi kandidata koje je podržala SNS osvojio je 1.787glasova, najlošiji 1.614, dok je, navodi se u saopštenju, najbolje plasirani iz SzS osvojio 298 glasova.


- Ovo je dokaz kontinuirano dobrog rada u ovoj mesnoj zajednici u kojoj je SNS odneo pobedu i 2015. godine. Majurci su u najvećoj mogućoj meri prepoznali i nagradili rad i politiku vlade republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića - ističe se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading