Demokrate se vratile u Skupštinu Srbije!

Autor: M. R. I.

Vesti

17.06.2019

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Čomić, poslanica DS, prisustvovala je sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo iako je njena stranka, kao deo SZS, odlučna u stavu da se parlament bojkotuje sve do ispunjenja fer izbornih uslova i sređivanja atmosfere u Skupštini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Gordana Čomić

Zbog povratka u parlament, u vreme dok bojkot još traje, Čomićeva se našla na meti ostatka opozicije, a na Tviteru su je čak prozvali "smećem" i "izdajnikom".

- Svako u toj borbi ima svoj deo posla - i oni iz SZS koji sada nisu poslanici i mi koji sada jesmo - napisala je Čomićeva na Tviteru i dodala da njen odlazak na sednicu ne znači da je prekršila odluku o bojkotu.

Vrlo brzo oglasio se i lider DS Zoran Lutovac.

- DS se ne vraća u Skupštinu. DS neće učestvovati na izborima pod ovakvim uslovima - podvukao je Lutovac.

Podsetimo da je polemiku nedavno pokrenuo poslanik DS Radoslav Milojičić Kena, koji je, uprkos najavi da će doći da glasa za pooštrenje Krivičnog zakona, na kraju podlegao pritiscima opozicije i nije se pojavio.

Takođe, nekadašnji šef DS Dragan Šutanovac poručio je da bojkot parlamenta nije doneo korist opoziciji, a građanima još manje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading