"Jeremić bio i ostao najveći borac za nezavisno Kosovo"

Autor: Tanjug

Vesti

16.06.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je bio i ostao borac za celovito i nezavisno Kosovo", ocenio je danas Pokret socijalsita navodeći da uz Bila Klintona ima najveće zasluge za promovisanje nezavisnosti Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vuk Jeremić

- Protiv ideje o razgraničenju su Nemačka, Amerika, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, sve osvedočeni srpski prijatelji i sa njima Vuk Jeremić - naveo je PS u saopštenju.

Ta stranka dodaje da svako bira svoje društvo, osim kada je Jeremić u pitanju, a njemu se, kako kažu, u ambasadi naredi na kojoj je strani. 

- Nekada je ambasada SAD, nekada Katara, ali bitno je da se plaća - zaključio je PS.

 

 

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić boravio je na Kosovu i Metohiji gde je u Pasjanima kod Gnjilana razgovarao sa građanima i članovima stranke i tom prilikom rekao da se Aleksandru Vučiću "ne sme dozvoliti da postigne dogovor o „razgraničenju"", saopštila je ranije danas Narodna stranka.

Jeremić je izneo i tvrdnju da je vlast spremna da potpiše sporazum o nezavisnosti, ali i da je pogrešno misliti da će Vučić ako prizna Kosovo biti lakše smenjen, jer mu, kako kaže, međunarodna zajednica u ovom terenutku drži stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nina

16.06.2019 15:53

Vuk Jeremic nije nikada bio borac za KIM.On je radio protiv srba koji na KIM zive.Ocigledno je da je borac za albance ali za srbe je najveci izdajnik.

Dragojlo

16.06.2019 15:55

Kakav je to borac za Kosovo kada ga je predao na tacni, o cemu taj Jeremic vise prica, sramota.

Aleksandar

16.06.2019 16:12

Bas tako najvise doprineo nezavisnosti KiM.

Violeta

16.06.2019 16:35

Jeremić se od prvog dana zalaže i to je obećao i uradio, da se celo Kosovo preda šiptarima... To što predsednik Vučić sada pokušava da spase ono što se spasiti može, ovi preokraću i predstavljaju kao predaju dela Kosova... da, po Vuku Jeremiću treba cela teritorija KiM da pripadne šiptarima bez pogovora. Zato je uzeo pare... Ljiga ona ljudska Je Jeremić...