Šef odbornika SNS u Beogradu: Đilas nastavlja sa ispraznom demagogijom

Autor: Tanjug

Vesti

15.06.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda, Aleksandar Mirković, saopštio je da odavno loša i isprazna demagogija "najgoreg gradonačelnika u istoriji", Dragana Đilasa, danas dobija novu stranicu koja je posvećena metrou i koji je samo još jedan u nizu dokaza kako je bio nesposoban dok je vodio grad i koliko sadašnja vlast, na svakom polju, beleži drastično bolje rezultate od njega.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Radi samog podsećanja, prebogati Dragan Đilas metro je obećavao više puta, a najčešće pred neke izbore i nikada ništa na tom planu nije uradio, sem što je tu temu kao i danas pokušao da iskoristi za loše politikanstvo, praznu demagogiju i prikupljanje jeftinih političkih poena, naveo je Mirković u saopštenju.

On kaže da će projekti poput Beograda na vodi, nove fabrike, nova radna mesta, smanjenje broja nezaposlenih, ekonomska stabilnost i razvijanja svakog dela Beograda i Srbije i obećanje o izgradnji metroa biti ispunjeno, jer za razliku od Đilasa, Jeremića i Obradovića kojima je lični interes na prvom mestu, "a laž nešto što se podrazumeva", nama je poverenje i interes građana na prvom mestu i za njega se borimo svakog dana i na svakom mestu.

- Koliko god ih boleo razvoj naše zemlje, koliko god pretili vešalima, motornim testerama, dugim cevima, snajperima, linčovanjem, silovanjem, nekakvim konačnim razračunavanjem i posezali za nasiljem, moraju već jednom shvatiti da odgovorna politika predsednika Aleksandra Vučića od Srbije pravi baš onakvo mesto koje smo dugo čekali i sanjali, a koje su nam bivše demokrate, sada presvučene u nekakav SzS uskratili i da nas nikakva njihova sila neće sprečiti da našoj zemlji obezbedimo prosperitet i svetlu budućnost koju zaslužuje - rekao je funkcioner SNS.

 

 

Ističe da je dug koji nam je tajkun Dragan Đilas ostavio u visini od 1,2 milijarde evra uspešno vraćamo, a paralelno sa tim renoviramo trgove, ulice, gradimo do sada nepostojeću saobraćajnu, vodovodnu i kanalizacionu infrastrukuturu.


Od našeg Beograda činimo još lepše i bolje mesto za život i to je najbolji dokaz koliko je nama stalo do Beograda, a koliko su neki pre nas bili zainteresovani samo za lični interes i svoje kombinacije koje su ih učinile milionerima, zaključio je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
SNESKA

15.06.2019 16:38

Super tajkun je provaljen odavno.

Jeca

15.06.2019 17:41

Ko o cemu baba o ustipcima,tako i Djilas...

Mira

15.06.2019 17:42

Prazne price kvazi politicara Djilasa.

Tresimesi1

15.06.2019 21:00

Užasno smešna demagogija ispraznih priča dosoljena vremenom u kojem je isti taj Đilas uništavao Srbiju ,a punio svoje dzepove,više niti ima smisla niti više iko u nju veruje.