MARŠIĆANIN PROZVAO BOŠKA: Zašto krijete o čemu ste pričali sa Metjuom Palmerom?

Autor: informer.rs

Vesti

14.06.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Dragan Maršićanin na svom profilu na Tviteru upitao je Boška Obradovića i njegove partnere zbog čega kriju o čemu su razgovarali na tajnom sastanku sa američkim zvaničnicima Kajlom Skotom i Metjuom Palmerom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Dragan Maršićanin

Da podsetimo, Boško Obradović, jedan od lidera Saveza za Srbiju, koji voli da se predstavlja kao "ruski čovek", "nepotkupljivi Srbin" i slično, priznao je da se video sa funkcionerom Stejt Departmenta Metjuom Palmerom i američkim ambasadorom u Srbiji Kajlom Skotom. Međutim, o sadržaju ovih razgovora Boškić neće ni da zucne.

Zbog toga se na svom Tviter profilu oglasio funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Dragan Maršićanin koji je Obradovića i njegove pajtaše Đilasa, Jeremića, Lutovca i Sergeja Trifunovića pozvao da obznane o čemu su pričali iza zatvorenih vrata sa Palmerom.

Na "prozivke" nekih tviteraša da ne treba da postavlja takvo pitanje, Maršićanin je zakucao podsećanjem da se upravo oni koji se verbalno protive skrivanju informacija o političkim razgovorima sa stranim diplomatama, ponašaju suprotno u praksi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading